3D inlijsten

3D inlijsten

Heeft u speciale en/of vakantieherinneringen, souvenirs, kledingstukken (voetbalshirts) of andere verzamelaarsobjecten die u graag wilt inlijsten? Toon op een indrukwekkende manier en in stijl uw speciale herinneringen, emoties en passies in een 3D lijst.

3D inlijsten zijn lijsten mét een diepte. Stel u heeft een gitaar van een bekende rock legende, een lintje van de koningin of een zelf verdiende gewonnen medaille, het zou jammer zijn als deze voor u zo waardevolle voorwerpen, in de kast verdwijnen! Gelijk Inlijsten maakt er een ambachtelijk gemaakte doosvormige lijst omheen, compleet zuurvrij, zodat de voorwerpen niet door de tijd heen worden aangetast! Een fantasie beestje van gips gemaakt door een kleutertje, helemaal in 1 kleur van zowel de houten lijst als het passe-partout karton, het passe-partout is opgehoogd waardoor hier diepte ontstaat.

Bij deze babykleertjes zijn de binnenkanten van de lijst bekleed met spacers waar het glas op rust, u kunt uit ruim 500 kleuren karton kiezen voor de achtergrond. De kleertjes zijn op het karton genaaid zodat deze weer zonder beschadigingen uit de lijst kunnen worden gehaald.


Reageren is niet mogelijk.