Schilderijlijst op maat gemaakt

schilderijlijst op maat

Schilderijlijst op maat gemaakt. Een schilderijlijst op maat laat u maken bij de lijstenmakerij van Amsterdam, Sanders en Rozemeijer! Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen om van deze kunstwerken een blikvanger op uw muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout harmonisch op elkaar afgestemd zijn. Wij maken alles perfect op maat voor u van passe-partout tot lijst en adviseren u graag over wat het kunstwerk het beste complimenteert. Het op maat maken van uw schilderij begint bij de basis. We snijden van een lange staaf lijsthout de goede maten af. Zo dat we vier houten staven hebben voor het maken van de lijst. Dan maken we uw lijst op maat. Voor een lijst op maat gaat u naar de lijstenmaker van Amsterdam!

Schilderijlijst op maat

schilderijlijst op maat
Schilderijlijsten, fotolijsten of een lijst voor een linnendoek we kunnen het allemaal op maat leveren. We zitten in de Rivierenbuurt van Amsterdam op Maasstraat 144. Als u een dierbaar kunstwerk heeft wat u op maat zou willen inlijsten dan kunt u bij ons altijd binnnen komen lopen. Het beste is om het op maat in te lijsten kunst werk mee te nemen. Dan leggen wij het op onze werkt tafel en zoeken we er een mooie lijst bij uit.

Lijstenwinkel Amsterdam, De Lijstenwinkel van Amsterdam!

Lijstenmakerij Amsterdam

Lijstenwinkel Amsterdam voor het inlijsten van kunstwerk tot poster. Maar zijn er ook voor u voor printen, passe-partouts, opspannen van doeken en veel meer. De lijstenwinkel van Amsterdam is sinds 1946 gevestigd in de Maasstraat te Amsterdam. We bieden een ruime collectie lijsten in standaardmaten en maar ook op maat gemaakt. Als Lijstenmakerij leveren wij natuurlijk ook graag maatwerk, met keuzemogelijkheid uit een brede collectie. We bieden meer dan 200 verschillende lijsten, van modern, barok tot klassiek, we hebben het allemaal. We zijn de lijstenwinkel van Amsterdam. U kan altijd zonder afspraak binnen komen voor advies.
Lijstenwinkel Amsterdam 

Lijstenwinkel Amsterdam

Lijstenwinkel Amsterdam

Lijstenwinkel Amsterdam

Wij zijn de lijstenwinkel van Amsterdam.

Gaat dit schilderij voor € 12.500,00 verkocht worden?

De Amsterdamse kunstenaar Gans van Rossum heeft na een lange periode van rust weer de inspiratie gevonden om te gaan schilderen.
En wij mogen de kunstwerken inlijsten voor Gans!

In overleg met de kunstenaar hebben we gekozen voor een 4 kleurige lijst, een unieke combinatie van lijst en schilderij.

De combinatie versterkt het karakter van dit doek, en daardoor is het een inspirerend prachtwerk geworden

Het doek gaat dit jaar nog aangeboden worden, en de vraag is nu: Wat wordt de verkoopprijs?

Voor meer informatie kunt u terecht bij de kunstenaar:

rossumvanhans@hotmail.com

Wij verkopen Stas


 
Wij vertellen je graag hoe je onze ophangsystemen installeert en gebruikt. Neem gerust contact met ons op!

Hoe gaat u STAS gebruiken? Laat je creativiteit de vrije loop! Maak je woonkamer nog levendiger met persoonlijke foto’s en foto’s, inspirerende citaten en kunstwerken. Maak eenvoudig collages op je gehele muur door meerdere lijstjes aan de koorden te hangen. Wil je een klok, spiegel, bulletin board of dartboard ophangen? Dat lukt allemaal met STAS. Kerstmis, Pasen of Halloween? Je geeft je kamer een seizoensgebonden metamorfose in een oogwenk! Geef de tekeningen van je kinderen een ereplaats. Rangschik alles opnieuw of voeg ze gemakkelijk toe als ze nieuwe meesterwerken maken. Kinderen groeien snel: verander de uitstraling van kinderkamers in een oogopslag door de posters en foto’s op de muren te veranderen. Of laat je kinderen het lekker zelf doen! Maak een professionele sfeer in je kantoor door kunstwerken, prikborden, bulletin boards, klokken en inspirerende citaten op te hangen. Tenslotte, als je het beu bent: verander alles weer eenvoudig op ieder moment. Zonder gereedschap, zonder troep!

Trouwfoto Inlijsten – Trouwfoto Printen & Inlijsten

trouwfoto inlijsten

Dit is een leuk voorbeeld van een trouwfoto inlijsten. Wij hebben voor dit echtpaar alle foto’s voor het trouwboek geprint. Ze wilden bij het ophalen van de foto’s voor het boek ook nog iets leuks voor aan de muur. We hadden nog een hele mooie barokke lijst in ons assortiment. Zo’n drukke barokke lijst is altijd erg mooi in het wit. De drukte van het barok staat altijd mooi met de rust van het wit. Een trouwfoto inlijsten doet u bij de lijstenmaker van Amsterdam.

trouwfoto inlijsten

1 2 3 17