Inspiratie voor Inlijsten

Lijst Restaureren

Lijst Restaureren

Een lijst restaureren. Naast nieuwe lijsten kunt u ook bij ons terecht voor het restaureren van oude lijsten. We kunnen ook het vernis van uw schilderij vervangen. Kom gerust langs voor advies en neem uw oude schilderij mee. We zijn open van maandag tot zaterdag. U kunt altijd binnen komen zonder afspraak. Dit is een voorbeeld van een lijst die we gerestaureerd hebben: Zie ook FaceBook voor meer foto’s en info.

Bescherming – bescherm uw dierbare herinneringen

Bescherming – bescherm uw dierbare herinneringen

Ze zijn stijlvol, ze zijn eigentijds en ze geven letterlijk een extra dimensie aan uw kunst. Deze op maat gemaakte frameloze 3D lijsten kunnen alle denkbare objecten dragen: foto’s, kaarten, kunstwerken en meer. Hierdoor lijkt het of de print voor de wand zweeft, dit geeft een eigenzinnige diepte en het maakt van je print een opvallende aandachttrekker. Voor prijzen en informatie. Graag met het in te lijsten voorwerp.

Schilderij restaureren of het vernis schoonmaken

Schilderij restaureren of het vernis schoonmaken

Laat uw schilderijdoek schoonmaken door de expert van Amsterdam. Uw mooie werk inleveren is natuurlijk altijd erg spannend. Geen zorgen, wij werken heel erg voorzichtig. Vernis schoonmaken / restaureren Eerst word het vergeelde vernis verwijderd. We proberen altijd eerst een klein hoekje schoon te maken. Het liefst een stuk wat onder de lijst valt. Als het schoon word dan gaan we verder. We gebruiken speciale middelen die zijn bedoeld voor het verwijderen van een vernislaag. Er zijn meerdere behandelmethodes omdat…

Lees Meer Lees Meer

Vacature Lijstenmaker – Gezocht : Medewerker inlijsten en verkoop.

Vacature Lijstenmaker – Gezocht : Medewerker inlijsten en verkoop.

Vacature Lijstenmaker. Wij zijn opzoek naar een handige verkoopmedewerker voor onze veelzijdige winkel. Vacature Lijstenmaker * Ongeveer 3 dagen per week * Interesse in kunst, fotografie en styling * Pasfoto’s en portretfoto’s maken. * Verzorgen publicaties op social media Meer informatie? Kom binnen even vragen! Bezoek onze sites www.fototeam.nl en www.gelijk-inlijsten.nl voor een idee te krijgen van de functie. Vacature Lijstenmaker.

Gelijk-Inlijsten.NL op de Affordable Art Fair

Gelijk-Inlijsten.NL op de Affordable Art Fair

Kunt u ook nooit genoeg kunst zien? Van 1 tot 4 november kunt u in de Kromhouthal genieten van hedendaagse kunst op The Affordable Art Fair. Gelijk Inlijsten heeft natuurlijk als enige lijstenmaker van Amsterdam een stand op The Affordable Art Fair. Als u een kunstwerk koopt op The Affordable Art Fair dan verdient het zeker een mooie presentatie. Wij staan voor u klaar op de beurs om een mooie en passende lijst te vinden. Ook na de beurs kunt…

Lees Meer Lees Meer