Inspiratie voor Inlijsten

Voetbalshirts inlijsten in Amsterdam

Voetbalshirts inlijsten in Amsterdam

Wij zijn de voetbalshirts inlijsters van Amsterdam! We hebben ingelijst voor voetballers, voetbalclubs en fans! Wij hebben de ervaring om uw shirts op alle mogelijke manieren in te lijsten. We informeren u graag in de winkel over wat er allemaal mogelijk is. Voor elk budget hebben wij een mooie en kwalitatieve oplossing. Dit is ook weer een ongelooflijk leuk voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. We kregen van een kliënt maar liefst 6 shirts om in te lijsten. Hij…

Lees Meer Lees Meer

Kerkelijk tafereel inlijsten

Kerkelijk tafereel inlijsten

Dit tafereel hebben wij ingelijst voor een plaatselijke parochie. Het is een eeuwen oud werk waar van het vernis helemaal verkleurd was. We hebben het vernis schoon gemaakt en vervangen door een mooie nieuwe laag. De kleuren van het werk komen nu veel mooier uit. Het werk is ook voorzien van een nieuwe lijst die het uitermate goed complimenteert. Zo kan het weer voor jaren mee.

Professional voetbalshirts inlijsten

Professional voetbalshirts inlijsten

Lijstenmakerij in Amsterdam Gelijk-Inlijsten is de professional in voetbalshirts inlijsten. Het tweede stadion van FC Barcelona genoemd naar Johan Cruijff is officieel geopend. Jong Ajax gaf een voetbalshirt van Cruijff cadeau aan het nieuwe stadion. Waarna de teams van Barcelona en Ajax onder de leeftijd van 19 de eerste wedstrijd speelden in het gloed nieuwe tweede stadion. Wij hebben het shirt ingelijst voor Ajax. Gelijk Inlijsten heeft jaren lang ervaring in het inlijsten van voetbalshirts. We hebben al eerder ingelijst…

Lees Meer Lees Meer

Diertjes in lijsten bij Gelijk Inlijsten, lijstenmaker in Amsterdam

Diertjes in lijsten bij Gelijk Inlijsten, lijstenmaker in Amsterdam

Dit is een enig voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is bij  lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Als u opzoek bent naar wat leuks voor aan de muur in de kinderkamer. ZOEK NIET VERDER! Wij hebben een leuke collectie aan bosdieren foto’s. Met deze set van aandoenlijke beestjes kunt u elke kinderkamer opfleuren. We kunnen de print formaten en ook lijsten aanpassen aan uw wensen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Koeien aan de muur

Koeien aan de muur

Dit is een enig voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Als u opzoek bent naar wat leuks voor aan de muur in de kamer. ZOEK NIET VERDER! Wij hebben een leuke collectie aan koeien foto’s. Met deze set van aandoenlijke beesten kunt u elke kamer opfleuren. We kunnen de print formaten en lijsten aanpassen aan uw wensen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.