Inspiratie voor Inlijsten

Vacature Lijstenmaker – Gezocht : Medewerker inlijsten en verkoop.

Vacature Lijstenmaker – Gezocht : Medewerker inlijsten en verkoop.

Vacature Lijstenmaker. Wij zijn opzoek naar een handige verkoopmedewerker voor onze veelzijdige winkel. Vacature Lijstenmaker * Ongeveer 3 dagen per week * Interesse in kunst, fotografie en styling * Pasfoto’s en portretfoto’s maken. * Verzorgen publicaties op social media Meer informatie? Kom binnen even vragen! Bezoek onze sites www.fototeam.nl en www.gelijk-inlijsten.nl voor een idee te krijgen van de functie. Vacature Lijstenmaker.

Gelijk-Inlijsten.NL op de Affordable Art Fair

Gelijk-Inlijsten.NL op de Affordable Art Fair

Kunt u ook nooit genoeg kunst zien? Van 1 tot 4 november kunt u in de Kromhouthal genieten van hedendaagse kunst op The Affordable Art Fair. Gelijk Inlijsten heeft natuurlijk als enige lijstenmaker van Amsterdam een stand op The Affordable Art Fair. Als u een kunstwerk koopt op The Affordable Art Fair dan verdient het zeker een mooie presentatie. Wij staan voor u klaar op de beurs om een mooie en passende lijst te vinden. Ook na de beurs kunt…

Lees Meer Lees Meer

Groot doek opspannen

Groot doek opspannen

Een groot doek opspannen doet u bij de lijstenmakerij van Amsterdam. Dit is weer een bijzonder voorbeeld van een heel erg groot doek wat wij hebben op gespannen voor een klant. Het doek is maar liefst 3 m lang bij 2 m hoog. Wij gebruiken hiervoor een speciaal frame wat gemaakt is voor doeken die extra groot zijn. Het frame is een aluminium houdt combinatie. Het doek kan op het houten gedeelte worden vast geniet zodat het opgespannen kan worden….

Lees Meer Lees Meer

Diertjes inlijsten bij de lijstenmaker van Amsterdam

Diertjes inlijsten bij de lijstenmaker van Amsterdam

Dit is een enig voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is bij de lijstenmakerij van Amsterdam, Sanders & Rozemeijer. Deze foto’s van deze schattige diertjes waren geprint op hoge kwaliteit geschept papier. Het zijn haar scherpe fotootjes. Het enige probleem was dat ze al erg lang opgerold zaten, daarom waren de foto’s erg krom. Als je de foto’s dan inlijst zonder op te plakken dan ziet het er lelijk uit. Wij hebben de foto’s met de hand opgeplakt op zuurvrijkarton….

Lees Meer Lees Meer

Voetbalshirts inlijsten

Voetbalshirts inlijsten

Twee voetbal shirts inlijsten doet u bij de lijstenmakerij van Amsterdam. Dit is een leuk voorbeeld van twee voetbal shirts die wij ingelijst hebben voor een klant. De voetbalshirt zijn gemonteerd op zuurvrij karton met kleine speltjes. Op deze manier komen de shirts mooi strak in de lijst alsof ze net gestreken zijn. We hebben ook het zuurvrije karton voorzien van een logo wat bij de shirts hoort. Het logo is te zien in de rechter boven hoek van de…

Lees Meer Lees Meer