Passe Partout

Passe Partout

Een passe partout haalt het beste in een kunstwerk naar boven. Het gebruik van een passe partout bij het inlijsten van een foto, oude prent, landkaart, geboortekaart, ets, zeefdruk of kindertekening, zorgt ervoor dat het ingelijste werk beter tot zijn recht komt. Een passe-partout kunnen we op maat snijden terwijl u er op wacht. We gebruiken hiervoor zuurvrij karton van museumkwaliteit, om verkleuring te voorkomen. Het is gebruikelijk om met het mooie natuur-wit te werken maar we hebben ook een aantal kleuren passe-partoutkarton op voorraad en we kunnen er altijd nog meer voor u bestellen.
passe partout
Voorbeelden voor wat mogelijk is met passe-partouts kunt u in onze winkel vinden, we kunnen lijst, kunstwerk en passe-partout combineren tot het perfecte resultaat gevonden is.
passe-partout

Passe Partout

Passe-partoutkarton kan op elke maat gesneden worden. Door gebruik te maken een professionele passepartoutsnijder ontstaat er altijd één of meerdere perfecte uitsnedes. Alle gebruikte matrialen zijn van zuurvrij karton of 100% katoen. Door met deze museum kwaliteit te werken wordt uw inlijstwerk conserverend ingelijst. Een inlijsting die voor jaren in topconditie zal blijven. Door het ruime keuze aanbod aan kleuren en soorten ontstaat er altijd een perfecte harmonie tussen het in te lijsten werk en het passepartout. Het werken met een passepartout is aan te raden voor bijvoorbeeld het inlijsten van foto’s, oude prenten, landkaarten, geboortekaartje inlijsten, ets, zeefdruk of kindertekening. Denk ook aan het inlijsten van een borduurwerk.