passe-partout

Passe-Partout

We hebben een ruime selectie aan passe-partouts om uit te kiezen in onze winkel. De kleur die wij het meeste gebruiken is gebroken wit. Een passe-partout geeft uw in te lijsten werk ruimte in de lijst. Hier door ontstaat rust voor het oog. Voor al met drukke werken kan een passe-patrout heel erg goed samen. Een lijst complimenteert en een passe-partout geeft ruimte. Een passe-partout kunnen we in sommige gevallen op maat snijden terwijl u er op wacht. We gebruiken hiervoor zuurvrij karton van museumkwaliteit, om verkleuring van uw werk te voorkomen. Een passe-partout kan ook diepte in een lijst maken. Door de afstand die er ontstaat tot het glas kunnen we driedimensionale voorwerpen inlijsten.  Zie het voorbeeld hier beneden van een medaille die we in gelijst hebben. passe-partout
Wij werken dus vaak met gebroken wit maar we hebben ook een groot aantal kleuren passe-partoutkarton om uit te kiezen. Een gekleurd passe-partout kan samen met een lijst uw werk heel erg mooi complimenteren. Voorbeelden voor wat mogelijk is met passe-partouts kunt u in onze winkel vinden, we kunnen lijst, kunstwerk en passe-partout combineren tot het perfecte resultaat gevonden is. Hier beneden kunt u een kijk nemen in onze ruime collectie gekleurde passe-partouts.

Passe Partout karton

We hebben voorbeelden van deze passe-partout collectie bij ons in de winkel. Dus als u met uw in te lijsten werk langs onze winkel komt, kunnen we de passe-partout voorbeelden er naast leggen. Zo kunnen we u helpen om de beste passe-partout, lijst en kunstwerk combinatie te maken. U kan van maandag t/m zaterdag bij ons terecht zonder afspraak.