Borduurwerk inlijsten

Een borduurwerk inlijsten doet u bij de lijstenmaker op de Maasstraat 144, Gelijk Inlijsten. Na vele uren in uw borduurwerk te hebben gestoken kunt u bij ons terecht. Wij zijn de professionele lijstenmaker van de Maasstraat aan wie u uw mooie borduurwerk kunt toe vertrouwen. Het borduurwerk wordt altijd “recht op draad” en op een zuurvrije ondergrond gespannen. Dit voorkomt gele of bruine verzuringsvlekken die anders over een aantal jaren naar voren zouden kunnen komen. We hebben een collectie van honderden lijsten om uit te kiezen. Dus als u een borduurwerk in te lijsten heeft gaat u naar de expert op Maasstraat 144. We zijn met recht de lijstenmakerij van de Maasstraat.

Borduurwerk Spannen

Het begint met een Borduurwerk:

Het Borduurwerk Spannen

Om het werk goed op te kunnen spannen is het belangrijk dat de draad niet te strak wordt aangetrokken. Bij Sanders & Rozemeijer werken ervaren lijstenmakers die de kunst van het spannen al jaren in de vingers hebben. Het niet geborduurde deel van het stramien is veel rekbaarder dan het geborduurde. Als de draad op het ene deel strakker wordt aangetrokken dan op het andere deel wordt het stramien ” krom” en scheef. Kom daarom altijd langs de expert voor dit soort klussen. Ook met een stramien dat te vaak is opgevouwen of vuil is geworden. Wij weten er in elk geval raad mee.

Het Borduurwerk Inlijsten

We hebben een ruime collectie aan lijsten voor uw borduurwerk . Kiest u voor een houten of aluminium lijst. Wij laten alle mogelijkheden aan onze uitzoektafel de revue passeren. Kiest u voor een neutrale kleur of zoekt u voor uw kleinkind een vrolijke kleur uit? We kunnen ook een passend passe-partout er bij uitzoeken. Vooral bij de wat drukkere borduurwerken is dit aan te raden. Dit kan een enkele passe-partout zijn of een dubbele met een fraaie accent kleur.