Voetbalshirt Inlijsten

Heeft u een voetbalshirt om in te lijsten? Dit doet u bij Gelijk Inlijsten Amsterdam! Een voetbalshirt inlijsten kan op verschillende manieren en voor verschillende budgetten. Wij hebben de ervaring in huis om de meest kwalitatieve optie te leveren. We zijn goed te bereiken met de auto, parkeren kan voor de deur.

Optie 1 – Voetbalshirt professioneel ingelijst

Dit is de meest gekozen optie van inlijsten. We gebruiken de meest hoogwaardige materialen. Het voetbalshirt word prachtig strak en verdiept gemonteerd in uw lijst. We gebruiken speciale verdiepingslatjes in de lijst zo dat het voetbalshirt niet tegen het glas aan zit. We kunnen het voetbalshirt op verschillende manieren presenteren. De optie de u hier onder ziet word het meest gekozen. We kunnen het voetbalshirt ook als embleem vouwen. Met de pijlen kunt u de verschillende manieren van presenteren zien. We kunnen in het onder karton ook verschillende uithoudingen snijden voor het presenteren van seizoenskaarten en foto’s. De vanaf prijs van deze manier van inlijsten is €300,- euro.

Optie 2– Luxueus laten inlijsten

Dit is de meest luxe en uitgebreide optie. Wij zijn ook de enige lijstenmaker die dit kan maken. Omdat we onze eigen printservice in huis hebben kunnen we zelfs het passe-partout beprinten met de beeltenis van de voetballer in actie. Het passe-partout komt tegen het glas met het voetbalshirt verdiept daar achter. Met deze optie gebruiken we alleen het mooiste museum glas. We trekken letterlijk alles op het gebied van inlijsten uit de kast om jou meest dierbare shirt een kunstwerk aan de muur te maken!

Optie 3– Budget versie

Dit is de meest budgettaire manier van het inlijsten van een voetbalshirt. Bijvoorbeeld voor studenten. We vouwen het shirt kleiner, zodat de lijst en daarmee de prijs ook kleiner wordt. Wij zorgen er uiteraard voor dat het shirt zo mooi mogelijk gepresenteerd wordt op een stuk zuurvrij passe-partout karton. De vanaf prijs voor het inlijsten van een voetbalshirt op deze manier is €200,- euro.

Waarom Gelijk-Inlijsten Amsterdam?

Gelijk-Inlijsten AmsterdamWebwinkel
Snel en kwaliteitLange levertijd
Onze lijsten zijn van echt hout Leveren lijsten van MDF
Wij hebben ontspiegeld glasGebruiken goedkoop glas of plexiglas
Wij zorgen altijd dat het shirt mooi ingelijst wordtHet shirt word niet gespannen of gestreken
Het shirt zit vrij van het glas met verdiepingslatjesHet shirt zit geplet tussen glas en achterwand
Wij vouwen de mouwen mooiDe mouwen zitten om het achterbord
Alle voetbalshirts lijsten wij in op zuurvrij kartonGoedkoop karton wat snel verkleurd
Wij kunnen foto’s printen en verwerken in de lijstGeen print service
Voor elk budget hebben wij een optieDuur voor wat je krijgt
Wij hebben een winkel binnen AmsterdamLangzame haal en breng service buiten de stad

Wij adviseren u graag in de winkel over de opties. Hieronder een paar mooie voorbeelden van voetbalshirts die wij in onze lijstenmakerij in Amsterdam op maat hebben ingelijst.

Een gesigneerd voetbalshirt kan redelijk wat waard zijn. Daarom moet het ook met respect behandeld worden. Als u bij ons een voetbalshirt inlevert zorgen wij ervoor dat deze kreukvrij in de lijst komt. In sommige gevallen maken we het voetbalshirt licht vochtig om er voor te zorgen dat alle kreukels er uit komen. Daarna strijken wij het zo dat het helemaal kreukvrij is. We letten er natuurlijk op dat het gesigneerde voetbalshirt niet zijn handtekeningen kwijtraakt. Ook zorgen we ervoor dat het shirt niet tegen het glas aan zit van de lijst door middel van “verdiepingslatjes”. Het voetbalshirt zetten we met kleine onzichtbare pinnetjes aan de achterkant vast zodat het mooi in vorm blijft. We hebben ook museumglas zodat elk detail uitkomt en een shirt beschermd wordt tegen uv-stralen. Voor elk voetbalshirt hebben we een lijst in onze winkel: de mogelijkheden zijn oneindig. We adviseren u graag over welk voetbalshirt bij welke lijst past. We hebben al jaren ervaring in het inlijsten van voetbalshirts.