Voetbalshirt Inlijsten

Heeft u een voetbalshirt om in te lijsten? Een voetbalshirt laten inlijsten doet u bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Een voetbalshirt inlijsten kan op verschillende manieren en voor verschillende budgetten. Wij hebben de ervaring in huis om voor elk budget de meest kwalitatieve optie te leveren. We zijn goed te bereiken met de auto. Parkeren voor de deur, 10 cent parkeerkosten per uur!

Waarom Gelijk-Inlijsten Amsterdam?

Gelijk-Inlijsten AmsterdamWebwinkel
Snel en kwaliteitLange levertijd
Onze lijsten zijn van echt hout Leveren lijsten van MDF
Wij hebben ontspiegeld glasGebruiken goedkoop glas of plexiglas
Wij zorgen altijd dat het shirt mooi ingelijst wordHet shirt word niet gespannen of gestreken
Het shirt zit vrij van het glas met verdiepingslatjesHet shirt zit geplet tussen glas en achterwand
Wij vouwen de mouwen mooiDe mouwen zitten om het achterbord
Alle voetbalshirts lijsten wij in op zuurvrij kartonGoedkoop karton wat snel verkleurd
Wij kunnen foto’s printen en verwerken in de lijstGeen print service
Voor elk budget hebben wij een optieDuur voor wat je krijgt
Wij hebben een winkel binnen AmsterdamLangzame haal en breng service buiten de stad

Optie 1 – Voetbalshirt luxueus inlijsten:
Onze klanten komen bij ons langs voor kwaliteit. Een van de mooiste opties om een voetbalshirt in te lijsten is in een lijst met verdiepingslatjes. De verdiepingslatjes gaan in de lijst en creëren ruimte tussen het glas en het voetbalshirt. Hier door houd de stof van het voetbalshirt zijn natuurlijke vorm. Wij monteren het voetbalshirt op karton wat in de vorm van een embleem gesneden is. Dit is de mooiste en meest stijlvolle manier om een voetbalshirt te presenteren. U heeft ook de optie om uithoudingen te laten maken in het passe-partout karton voor foto’s of stadionkaarten. Om deze luxueuze manier van inlijsten mooi te presenteren raden wij museumglas aan. Museumglas is bijna niet zichtbaar en verminderd reflecties en uv licht. Hier door blijft het voetbalshirt optimaal beschermd.

Dit is een van de mooiste manieren van het inlijsten van een voetbalshirt. Dit word eigenlijk alleen in onze winkel gemaakt.
Dit is een van de mooiste manieren van het inlijsten van een voetbalshirt. Dit word eigenlijk alleen in onze winkel gemaakt.
Dit FC Barcelona shirt hebben wij ingelijst op een hele speciale manier. We hebben het shirt gemonteerd op een karton zo dat het net een embleem lijkt. In het passe-partout er onder hebben we drie uithoudingen voor foto’s van de wedstrijd en een logo van de club. Mooier dan dit kan niet!

Zie ook: shirts-inlijsten-voor-oussama-tannane

Optie 2 – Voetbalshirt inlijsten in een lijst met verdiepingslatjes:
Bij deze optie leggen we het shirt in zijn geheel mooi uit op een stuk passe-partout karton. We maken het shirt vast met kleine onzichtbare speldjes. Het voetbalshirt word ingelijst in een lijst met verdiepingslatjes. Waar door het voetbalshirt vrij komt van het glas. Hier door blijft de vorm van de kledingstof het mooiste. We voorzien de lijst graag van ontspiegeld glas voor u. Dan lijkt het net als of er geen glas voor het shirt zit en u het shirt zo uit de lijst zou kunnen pakken.

Optie 3 – Budget versie
Dit is de meest budgettaire manier van het inlijsten van een voetbalshirt. We raden dit aan als u hele grote oplagen heeft om in te lijsten. Of bijvoorbeeld voor studenten. We vouwen het shirt kleiner, zo dat de lijst en de prijs ook kleiner word. Wij zorgen er uiteraard voor dat het shirt zo mooi mogelijk gepresenteerd word, op een stuk zuurvrij passe-partout karton met kleine naaldjes en dubbelzijdig tape. Zo als u van ons gewent bent!

voetbalshirt inlijstservice

Wij adviseren u graag in de winkel over de opties. Hier onder een paar mooie voorbeelden van voetbalshirts die wij in onze lijstenmakerij in Amsterdam op maat hebben ingelijst.

Voetbalshirt inlijsten met foto's
Dit is een voorbeeld van een ingelijst voetbalshirt met foto’s verwerkt in het passe-partout. We hebben 5 uithoudingen gesneden in het passe-partout voor de foto’s. Er is een venster gemaakt in het passe-parout waar de onderkant van het shirt in weg kan lopen.

Naast voetbalshirts hebben we ook veel Rugbyshirts, Cricketshirts en IJshockeyshirts ingelijst. Hier een paar voorbeelden:

voetbalshirt inlijsten

Een gesigneerd voetbalshirt kan redelijk wat waard zijn. Daarom moet het ook met respect behandeld worden. Als u bij ons een voetbalshirt inlevert zorgen wij er voor dat deze kreukvrij in de lijst komt. In sommige gevallen maken we het voetbalshirt licht vochtig om er voor te zorgen dat alle kreukels er uit komen. Daarna strijken wij het zo dat het helemaal kreukvrij is. We letten er natuurlijk op dat het gesigneerde voetbalshirt niet zijn handtekeningen kwijt raakt. Ook zorgen we er voor dat het shirt niet tegen het glas aan zit van de lijst door middel van “verdiepingslatjes”. Het voedbalshirt zetten we met kleine onzichtbare pinnetjes aan de achterkant vast zodat het mooi inform blijft. We hebben ook museum glas zodat elk detail uitkomt en een shirt beschermd wordt tegen UV-stralen. Voor elk voetbalshirt hebben we wel een lijst in onze winkel de keuze mogelijkheden zijn oneindig. We adviseren u graag over welk voetbalshirt bij welke lijst past. We hebben al jaren lange ervaring in het inlijsten van voetbalshirts.

voetbalshirt inlijsten