Voetbalshirt Inlijsten

Heeft u een voetbalshirt om in te lijsten? Een voetbalshirt laten inlijsten doet u bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Een voetbalshirt inlijsten kan op verschillende manieren en voor verschillende budgetten. Wij hebben de ervaring in huis om voor elk budget de meest kwalitatieve optie te leveren.

Waarom Gelijk-Inlijsten Amsterdam

  • Wij leveren altijd maatwerk van hoge kwaliteit.
  • Voor elk budget hebben wij een optie.
  • Alle voetbalshirts lijsten wij in op zuurvrij karton.
  • Het glas maken wij vrij van het voetbalshirt waardoor er minder kreukels komen.

Optie 1 – Voetbalshirt luxueus inlijsten:
Onze klanten komen bij ons langs voor kwaliteit. Een van de mooiste opties om een voetbalshirt in te lijsten is in een lijst met spacers. De spacers gaan in de lijst en creëren ruimte tussen het glas en het voetbalshirt. Hier door houd het kledingstof van het voetbalshirt zijn natuurlijke vorm. Wij monteren het voetbalshirt op karton wat in de vorm van een embleem gesneden is. Dit is de mooiste en meest stijlvolle manier om een voetbalshirt te presenteren. U heeft ook de optie om uithoudingen te laten maken in het passe-partout karton voor foto’s of stadionkaarten. Om deze luxueuze manier van inlijsten mooi te presenteren raden wij museumglas aan. Museumglas is bijna niet zichtbaar en verminderd reflecties en uv licht. Hier door blijft het voetbalshirt optimaal beschermd.

Dit is een van de mooiste manieren van het inlijsten van een voetbalshirt. Dit word eigenlijk alleen in onze winkel gemaakt.

Dit is een van de mooiste manieren van het inlijsten van een voetbalshirt. Dit word eigenlijk alleen in onze winkel gemaakt.
Dit FC Barcel{“type”:”block”,”srcClientIds”:[“838f0263-f77c-4cff-b01b-fe06b83a765a”],”srcRootClientId”:”d75be88d-d1c4-42d7-ba62-bf15b4c90333″}ona shirt hebben wij ingelijst op een hele speciale manier. We hebben het shirt gemonteerd op een karton zo dat het net een embleem lijkt. In het passe-partout er onder hebben we drie uithoudingen voor foto’s van de wedstrijd en een logo van de club. Mooier dan dit kan niet!

Zie ook: shirts-inlijsten-voor-oussama-tannane

Optie 2 – Voetbalshirt inlijsten in een lijst met spacers:
Bij deze optie leggen we het shirt in zijn geheel mooi uit op een stuk passe-partout karton. We maken het shirt vast met kleine onzichtbare speldjes. Het voetbalshirt word wel ingelijst in een lijst met spacers. Waar door het voetbalshirt vrij komt van het glas. Hier door blijft de vorm van het kledingstof het mooiste.

Optie 3 – Voetbalshirt inlijsten in een wissellijst:
Dit is de meest budgettaire manier van het inlijsten van een voetbalshirt. We raden dit eigenlijk alleen aan als u hele grote oplagen heb om in te lijsten. Of voor studenten. Het voetbalshirt gaat direct tegen het glas aan. Wij zorgen er uiteraard voor dat het shirt zo mooi mogelijk gepresenteerd word op een stuk zuurvrij passe-partout karton met kleine naaldjes en dubbelzijdig tape.

voetbalshirt goedkoop inlijsten

Wilt u online bestellen? Dat kan! Bestel een lijst via de knop hier onder. Als u heeft besteld stuurt u het shirt ondertekend naar ons op. Wij vouwen het shirt dan als een mooi embleem en lijsten het in, in de door u geselecteerde lijst. 

Wij adviseren u graag in de winkel over de opties. Hier onder een paar mooie voorbeelden van voetbalshirts die wij in onze lijstenmakerij in Amsterdam op maat hebben ingelijst.

We hebben veel voetbalshirts ingelijst voor de Cruijff Foundation en Stichting NVF. We hebben jaren lange ervaring met het inlijsten van diverse kledingstukken uit verschillende sporten en ook werkkleding. We hebben natuulijk niet alleen shirts ingelijst maar ook foto’s van Johan Cruijff

Voetbalshirt inlijsten met foto's
Dit is een voorbeeld van een ingelijst voetbalshirt met foto’s verwerkt in het passe-partout. We hebben 5 uithoudingen gesneden in het passe-partout voor de foto’s. Er is een venster gemaakt in in het passe-parout waar de onderkant van het shirt in weg kan lopen.

Naast voetbalshirts hebben we ook veel Rugbyshirts, Cricketshirts en IJshockeyshirts ingelijst. Hier een paar voorbeelden:

Voetbalshirt Inlijsten

voetbalshirt inlijsten

Een gesigneerd voetbalshirt kan redelijk wat waard zijn. Daarom moet het ook met respect behandeld worden. Als u bij ons een voetbalshirt inlevert zorgen wij er voor dat deze kreukvrij in de lijst komt. In sommige gevallen maken we het voetbalshirt licht vochtig om er voor te zorgen dat alle kreukels er uit komen. Daarna strijken wij het zo dat het helemaal kreukvrij is. We letten er natuurlijk op dat het gesigneerde voetbalshirt niet zijn handtekeningen kwijt raakt. Ook zorgen we er voor dat het shirt niet tegen het glas aan zit van de lijst door middel van “spacers”. Het voedbalshirt zetten we met kleine onzichtbare pinnetjes aan de achterkant vast zodat het mooi inform blijft. We hebben ook museum glas zodat elk detail uitkomt en een shirt beschermd wordt tegen UV-stralen. Voor elk voetbalshirt hebben we wel een lijst in onze winkel de keuze mogelijkheden zijn oneindig. We adviseren u graag over welk voetbalshirt bij welke lijst past. We hebben al jaren lange ervaring in het inlijsten van voetbalshirts.

voetbalshirt inlijsten