lijst ophang

Ophang van de lijst

Wij hebben elk denkbare manier om een lijst te voorzien van een ophang voor u in huis. Vaak maken wij voor u de keuze welke manier van ophang het beste is voor uw lijst, zo dat u er niet over na hoeft te denken. Daarvoor komt u tenslotte bij de inlijst professional van Amsterdam! Maar als u er wat meer van wil weten hebben we hier onder wat uitleg voor u.

Ophangogen:

Een ophangoog zit in het achterboard gestanst van de lijst. Deze ogen zitten zowel in de horizontale als verticale positie zo dat u de lijst op beiden manieren op kan hangen. Deze ophangogen zitten altijd op de zelfde hoogte. Zo dat u lijsten van het zelfde formaat makkelijk even hoog kan hangen. Ophangogen worden machinaal gemaakt voor lijsten met standaard maten.

Ophangkoord:

Voor maat werk zijn ophangkoordjes vaak een goede oplossing. Deze kunnen we exact opmaat maken voor uw lijst. Dit is ook een heel degelijke manier van het ophangen van een lijst. Deze koorden kunnen precies voor het gewicht van uw lijst aangepast worden.

Ophanghoeken:

Voor de zwaardere lijsten zijn ophanghoeken een hele goede optie. Deze hoeken kunnen heel veel gewicht aan en houden de lijst stevig bij elkaar. Voor een lijst met een grote zware plaat glas er in en evt een foto geplakt op aluminium is deze optie en uitkomst.

Galerie latten:

Deze manier van ophang is het meest professioneel. De lijsten hangen strak tegen de muur aan met deze techniek. Er moet een lat tegen de muur bevestigd worden. Daar aan komt de lat in het frame van de lijst te hangen.