lijst ophang

Ophangen van de lijst

Wij hebben elk denkbare manier om een lijst te voorzien van een ophangsysteem voor u in huis. Vaak maken wij voor u de keuze welke manier van ophangen het beste is voor uw lijst. Hieronder meer informatie over de verschillende ophangsystemen die wij hanteren. Mocht u vragen hierover hebben, kom dan langs in de winkel.

Ophangogen

Een ophangoog zit in het achterbord gestanst van de lijst. Deze ogen zitten zowel in de horizontale als verticale positie zodat u de lijst op beide manieren op kan hangen. Deze ophangogen zitten altijd op dezelfde hoogte. Ophangogen worden machinaal gemaakt voor lijsten met standaard maten.

Ophangkoord

Voor maatwerk zijn ophangkoordjes vaak een goede oplossing. Deze kunnen we exact op maat maken voor uw lijst. Dit is ook een heel degelijke manier van het ophangen van een lijst. Deze koorden kunnen precies voor het gewicht van uw lijst aangepast worden.

Ophanghoeken

Voor de zwaardere lijsten zijn ophanghoeken een hele goede optie. Deze hoeken kunnen heel veel gewicht aan en houden de lijst stevig bij elkaar. Voor een lijst met een zware glasplaat of een foto geplakt op aluminium is deze optie en uitkomst.

Galerie latten

Deze manier van ophangen is het meest professioneel. De lijsten hangen strak tegen de muur aan met deze techniek. Er moet een lat tegen de muur bevestigd worden. Daar aan komt de lat in het frame van de lijst te hangen.