Hermes-sjaal-inlijsten-amsterdam

Hermès sjaal inlijsten bij Gelijk-Inlijsten Amsterdam

Een sjaal van Hermès is zo mooi met al die fijne details, u kan er wel naar blijven kijken. Bij Gelijk-Inlijsten Amsterdam hebben we alles in huis om dit voor u te realiseren. Wij hebben veel ervaring met het inlijsten van stoffen. Of het nou kleding is of een borduurwerk wij hebben het allemaal al wel eens ingelijst. Wij maken uw sjaal het pronkstuk in uw woonkamer!

U wil een Hermes sjaal laten inlijsten. Maar wat nu?

Als u een sjaal wil laten inlijsten kom er dan mee langs in onze winkel. We leggen de sjaal dan helemaal uit op onze tafel en zoeken een mooie lijst erbij uit. Naargelang uw wensen zouden we ook een passe-partout kunnen toevoegen in de lijst. Dut zorgt voor een witte ruimte tussen de lijst en de Hermès sjaal. Met een passe-partout oogt het geheel wat rustiger en wat verzorgder. Het aller mooiste is om een Hermes sjaal in te lijsten met museum glas. Met museum glas blijven de kleuren precies zoals ze zijn. Museum glas is ook nog eens UV werend. We adviseren u graag over alle mogelijkheden in de winkel.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat een lijst uitgekozen heeft gaan we voor u aan de gang. We spannen de sjaal gelijkmatig op een stuk zuurvrij wit karton. We bevestigen de sjaal met dubbelzijdig tape. Dit beschadigd de sjaal verder niet. Naargelang wat we besloten hebben wordt de sjaal hier na Voorzien van een passe-partout. Vervolgens gaat de sjaal in de lijst. Als het lijstwerk klaar is sturen wij u een bericht dat u het kunt komen halen. Al onze lijsten worden uiteraard voorzien van een ophang koord aan de achterkant. Mocht u het willen hebben we zelfs plugjes in de winkel die je kunt gebruiken in de muur om uw ingelijste sjaal op te hangen. Voor het ophangen adviseren wij u graag bij het ophalen. Dus heeft u ook een mooie Hermès sjaal om in te lijsten? Kom langs Gelijk-Inlijsten Amsterdam het u sjaal en we gaan gelijk op zoek naar een passende lijst.

hermes-sjaal-inlijsten
Sjaal inlijsten