Inlijsten Amsterdam

Het inlijsten is over het algemeen inbegrepen in de prijs van de lijst. Hier mee zijn wij in Amsterdam uniek. Onze naaste lijstenmakers brengen vaak hoge prijzen inrekening voor het inlijsten. Bij ons is het inlijsten over het algemeen inbegrepen. Enkel bij moeilijke inlijst klussen zo als kleding of 3D kunst niet.

Gelijk Inlijsten Amsterdam lijst echt alles voor u in! We houden van uitdagingen. Heeft u een leuk idee voor bijvoorbeeld een fotocollage Gelijk Inlijsten Amsterdam verzorgt het lijstwerk. Van voetbalshirts en alle andere soorten kleding tot geboorte- of trouwkaarten of medailles. We hebben speciale baklijsten voor kunstdoeken en we kunnen ook zelf kunstdoeken voor u opspannen. Daarnaast kunnen we 3D inlijsten, waarbij het passe-partout boven uw kledingstuk of foto lijkt te zweven.

Aan het inlijsten gaan vaak wat stappen aan vooraf. Eerst bespreken wij met u welke lijst en eventueel passe-partout te kiezen. We adviseren u hoe het werk in de lijst het best tot zijn recht komt. Na de keuze van het profiel van de lijst, wordt het formaat bepaald. Daarna begint het eigenlijke werk. We bereiden het in te lijsten werk voor. Alles wordt in de lijst gelegd en daarna werken we het geheel af.

Kom gerust langs bij de lijstenmaker van Amsterdam voor meer informatie. Gelijk inlijsten Amsterdam heeft passie voor het lijstwerk!