Lijsten

Lijsten handgemaakt en standaard maten

Wij zijn lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. We hebben een grote collectie lijsten in standaardmaten maar ook in bijzondere maten. Als lijstenmaker leveren wij natuurlijk ook maatwerk, met keuze uit een grote collectie. De collectie omvat meer dan 200 verschillende lijsten. Modern, barok en zilverplated, we hebben het allemaal.

LijstenmakerLijstenmakerIJ AmsterdamLijstenmaker Amsterdam Zuid Inlijsterij

We kunnen voor uw schilderij met speciale maten een precies passende lijst maken. Maar ook voor een standaard formaat foto hebben we kant en klare lijsten op maat klaar staan. Zo wel budgetlijsten als lijsten van een hoge kwaliteit staan voor u klaar. U bent bij Sanders & Rozemeijer gelijk inlijsten altijd van harte welkom om inspiratie op te doen voor iets moois aan de muur. In het assortiment van onze lijstenmakerij is oneindig veel keuze.

Lijsten

Voor het inlijsten van uw familiefoto, poster, schilderij, herinneringen, kunstwerken etc, bent u bij gelijk-inlijsten lijstenmakerij in Amsterdam van harte welkom. We kunnen ook de print voor u maken. Meer info vind u op dit adres: printservice-amsterdam.nl

Soorten Lijsten:

Lijsten

Wij lijsten schilderijen, posters of foto’s in klein of groot formaat. Onze lijsten zijn er in vele soorten en maten. Combineer met verschillende lijsten in meerdere maten en creëer zo je eigen persoonlijke kunstwerk op de muur. Verberg je foto’s of tekeningen niet in de kast, maar hang ze op in een lijst. Er zijn verschillende type lijsten in diverse kleuren, materialen en formaten. Onze lijstenmakers zijn zeer ervaren en lijsten uw poster, foto of schilderij netter in dan u het zelf zou kunnen! Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig gereedschap, gespecialiseerde lijm en jarenlang vakmanschap. Lijsten op maat nemen maximaal een week extra levertijd in beslag.