Schilderij Schoonmaken

Schilderij schoonmaken & vernis vervangen

Het verwijderen van een vergeelde vernislaag doet uw schilderij weer opleven. Bij de Gelijk Inlijsten Sanders & Rozemeijer is dit mogelijk. Er zijn veel methodes om het risico van beschadiging van te voren minimaliseren. Heeft u een schilderij met een vergeeld vernis? Kom langs bij ons in de winkel.

Schilderij schoonmaken & vernis vervangen

Omdat elk schilderij voor wat betreft de techniek en materialen op een unieke manier is samengesteld dient de methode voor het verwijderen van het vernis per schilderij aangepast te worden.
Voor vernisafnames kunnen een aantal oplosmiddelen worden gebruikt, die variëren van eigenschap en sterkte. Ze kunnen onderling worden gemengd en de mate van vloeibaarheid kan worden aangepast om tot het meest geschikte middel voor een specifieke vernisafname te komen. De handeling waarbij het middel wordt toegepast wordt per vernisafname bepaald.
Bij slecht oplosbare vernissen is het soms mogelijk de vernislaag mechanisch te verwijderen. Dus als u een vergeeld doek aan de muur heeft komt u bij ons langs in de winkel. Wij restaureren schilderijen niet we kunnen u wel goed adviseren welke 3de partijen dat goed kunnen.

Schilderij Schoonmaken

Vernis vervangen