schilderij opspannen

Opspannen

Een doek laten opspannen doet u bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Heeft u een mooi schildersdoek of batikdoek? Het goed opspannen van een schilderij of doek is best een precies werkje.Het belangrijk dat een doek gelijkmatig en strak wordt opgespannen en uiteraard dat het beeld goed in het midden zit. Het opspannen van uw schilderij of linnendoek is mogelijk op 3 verschillende soorten spanlatten. Zo maken we onder andere gebruik van echte museumlatten om het doek op te spannen. Deze zijn dikker en bieden een ander perspectief op de afbeelding. Met grote doeken is het van belang dat er extra versteviging word aangebracht in het raam zo dat de latten niet gaan krom staan in het verloop van de tijd. In onze winkel tonen wij u graag de mogelijkheden.
doek-laten-spannen

Schilderij opspannen

Wij spannen alles op van borduurwerkjes tot Herman Brood schilderijen! Een schilderij opspannen is maatwerk en een passende lijst uitzoeken is ook vakwerk. In onze winkel hebben we een zeer grote collectie lijsten om uit te kiezen.

Canvasdoek opspannen

Naast schilderijen spannen we ook op canvas gedrukte foto’s op. De canvasdoeken printen we in ons eigen vaklab zodat u alles op één adres kunt regelen.

Batikdoek opspannen

We zien regelmatig prachtige batikdoeken, die zijn meegenomen, uit Indonesië bijvoorbeeld. Deze bijzonder souvenirs verdienen het om opgehangen te worden. Wij hebben alles in huis om ze weer mooi op te spannen. Om te zien wat de beste methode is om uw doek op te spannen is het fijn wanneer u even langs komt in de winkel. Dan kunnen we het doek even opmeten en de stof zien. Verschillende doeken vereisen verschillende manieren van opspannen. Meer over batikdoeken