Sanders en Rozemeijernl

Lijstenwinkel Sanders & Rozemeijer Amsterdam

Lijstenwinkel van Amsterdam. Gelijk inlijsten is de Lijstenwinkel van Amsterdam. Het Amsterdamse bedrijf Sanders en Rozemeijer is opgericht in 1946. Ons bedrijf heeft door de jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Met passie voor ons vak, hoge kwaliteit en aandacht voor detail onderscheiden we ons van de andere Lijstenwinkels. Onze lijstenwinkel is een gegeven in de buurt met klanten die al sinds jaren graag langs komen.

In 2014 is de lijstenwinkel , na meer dan 60 jaar, verhuisd binnen de Maasstraat. Door de vele diensten die we tegenwoordig leveren in de lijstenwinkel zoals inlijsten, opspannen, afdrukken, fotografen, pasfoto’s en nog veel meer, waren wij toe aan vernieuwing.  We zijn te vinden in onze frisse nieuwe lijstenwinkel op nummer 144.

Het nieuwe pand biedt lijstenwinkel Sanders en Rozemeijer veel meer ruimte en gelegenheid voor het printen en inlijsten van uw foto’s, posters, diploma’s enz. Onze lijstencollectie hebben wij voor u kunnen uitbreiden en onze fotostudio biedt meer mogelijkheden. Alles om u de hoge kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent. We hopen u graag te zien in de Maasstraat 144 in de lijstenwinkel te Amsterdam.

Lijstenwinkel meer info

Fotografie Bedrijfsfotografie Inlijsten
www.fototeam.nl www.bedrijfsfototeam.nl www.gelijk-inlijsten.nl

lijstenwinkel

Of u nu opzoek bent naar houten schilderijlijsten op maat, standaard maat budget lijsten of exclusieve handgemaakte lijsten, bent u van harte welkom.
In het assortiment lijsten bij onze professionele lijstenmakerij is er oneindig veel keuze. Door onze jaren lange ervaring vinden wij altijd de juiste balans tussen een goede prijs en een perfect design. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen wordt uw kunstwerk altijd optimaal beschermd.
Deskundig advies in onze lijstenwinkel voor een lijst voor uw ets, schildersdoek, foto, enz. adviseren. Uw wens staat hierin altijd centraal en wij helpen u graag met het maken van een keuze. In onze lijstenwinkel beschikken we over een ruime collectie lijsten in diverse prijsklasse. Van wissellijsten, naar op maat lijsten, naar onze toplijn van KWH, bij de lijstenwinkel van Amsterdam bent u aan het juiste adres.