Lijstenmakerij Haarlem-Kennemerland

Welkom op gelijk-inlijsten.nl voor printen, inlijsten, passe-partouts en veel meer.
Gelijk-inlijsten.nl heeft naast Gelijk Inlijsten Amsterdam ook:

“INLIJSTSERVICE AAN HUIS”

Voor de regio Haarlem-Kennemerland. De eigenaar van gelijk-inlijsten.nl Anthony Buchner is woonachtig in Overveen. Hij kan vrijblijvend uw inlijstwerk bij u thuis in Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede en Aerdenhout komen bespreken.
Het intake gesprek en de expertise, de prijsopgave, maar ook halen en terugbezorgen is service, u betaalt alleen het inlijsten. Afgestemd op uw wensen, en met onze expertise maken we een voorstel voor het beste resultaat. En het kan ook nog snel geleverd worden. Wij vinden het belangrijk dat uw keuze de juiste is. Als uw werkstuk eenmaal bij u aan de wand hangt dan moet het een harmonieus geheel zijn,en veel belangrijker, passend bij uw smaak, stijl en beleving.

Canvasprints worden gemaakt en opgespannen en kunnen in speciale “baklijsten”worden afgeleverd, allemaal maatwerk in overleg met de klant.

Heeft u een fotoprint, of wilt u een foto laten afdrukken en inlijsten, of heeft u een ets, een schilderij of zelfs een T-shirt, en wilt u het mooi presenteren?

Bel 020-6711903 of stuur een email naar info@fototeam.nl voor een vrijblijvende afspraak, de opdracht wordt in ons atelier ingelijst en weer thuis bezorgd.

Ook om oude foto’s, vergeelde of beschadigde foto’s mooi in te lijsten kunt u bij ons terecht als specialist in reproductie’s, wij maken dan een technische opname van de oude afbeelding die vervolgens kan worden geretoucheerd en vakkundig afgedrukt in onze lijstenmakerij.

Op onze website kunt u al een idee krijgen van de lijstcollectie, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Wij lijsten en leveren dus ook in regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede en Aerdenhout. Altijd scherp geprijsd!