Basketbalshirt laten inlijsten

Laat een basketbalshirt inlijsten door de professionals in het inlijsten van shirts. Wij hebben alle kennis in huis om uw waardevolle shirt van Lebrawn James of R. J. Barrett in te lijsten. Wij hebben jaren lange ervaring in het inlijsten van alle soorten van shirts. Wij verzorgen een opmaat gemaakte lijst voor uw dierbare basketbalshirt. Elke lijst word ook voorzien van verdiepingslatjes zo dat het shirt niet in de lijst gepropt zit. Wij maken een stofvrije ruimte in de lijst om het basketbalshirt mooi te presenteren. Wij hebben zelfs professionele printmogelijkheden in huis om uw shirt van mooie foto’s te voorzien. Dus een basketbalshirt inlijsten laat u doen bij de professional in het in lijsten van shirts, Gelijk-Inlijsten.

Kwaliteit

Deze grote basketbalshirts hebben wij met minutieuze speldjes vast gemaakt zo dat ze mooi gepresenteerd worden. Op de shirts hebben we foto’s gelegd van de spelers in actie. Dit vult de lege ruimte van de lange shirts mooi op. De foto’s zijn op de goede manier bevestigd zo dat ze later niet naar beneden komen vallen als de lijst aan de muur hangt. Elk shirt wat wij in lijsten word met aandacht gedaan. We smijten het shirt niet zo maar in een lijst met standaard passe-partout en goedkoop floatglas. Zo als we nog wel eens bij de concurrentie zien gebeuren. Al onze lijsten worden goed afgewerkt en daar zijn we best trots op. Dus we tonen ze graag. Alle lijsten worden natuurlijk goed afgewerkt met MDF, achterkarton en ophang.

Dus heeft u ook een dierbaar basketbalshirt om in te laten lijsten? Kom langs Gelijk-Inlijsten Amsterdam om uw basketbalshirt mooi en opmaat in te laten lijsten.