Een voetbalshirt episch inlijsten

Bij gelijk-inlijsten.nl zijn we trots op onze unieke mogelijkheden als het gaat om het inlijsten van voetbalshirts. Wij zijn niet zomaar een lijstenmaker – wij zijn de enige die deze service aanbieden! Neem bijvoorbeeld het voetbalshirt van Benzema dat we hebben ingelijst. Het resultaat is werkelijk episch. Maar wat maakt ons zo bijzonder?

Allereerst hebben we onze eigen printservice in huis. Hierdoor kunnen we het passe-partout zelfs voorzien van een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij het shirt. Het passe-partout komt tegen het glas, waardoor het voetbalshirt erachter verdiept lijkt te liggen. Met een simpele beweging omhoog en omlaag op onze website kun je dit 3D-effect in actie zien. Omdat we onze eigen printservice in huis hebben kunnen we zelfs het passe-partout beprinten met een uniek ontwerp.

Maar daar houdt het niet op. We gebruiken alleen het mooiste museumglas om je shirt te beschermen en tegelijkertijd te laten stralen. Het resultaat is niet zomaar een ingelijst shirt; het is een ware eyecatcher aan je muur. Een kunstwerk dat de aandacht trekt en bewondering oogst.

Bij gelijk-inlijsten.nl halen we alles uit de kast om jouw meest dierbare shirt te transformeren tot een waar kunstwerk. Dus waar wacht je nog op? Laat ook jouw voetbalshirt inlijsten door de experts en geef het de aandacht die het verdient!