We hebben een katheder gerestaureerd.

Als gepassioneerde ambachtslieden zijn we altijd blij om onze vaardigheden in te zetten. Dit recente project is een perfect voorbeeld van onze veelzijdigheid. Hoewel we vaak in de weer zijn met het vervaardigen van prachtig lijstwerk, namen we dit keer een bijzondere uitdaging aan: het restaureren van een katheder voor de Oud Katholieke Kerk.

Katheder restaureren

Het begon allemaal met onze eerdere samenwerking met de kerk, waarbij we verschillende stukken lijstwerk leverden die in de smaak vielen. Waardoor we het privilege kregen om ook de restauratie van de katheder op ons te nemen.

Elke stap van het restauratieproces werd met zorg uitgevoerd, met aandacht voor zowel esthetische perfectie als duurzaamheid. Van het selecteren van de juiste materialen tot het uitvoeren van ambachtelijke technieken, elk aspect van de restauratie werd met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Katheder restaureren

Het resultaat is een katheder die niet alleen hersteld is in zijn voormalige glorie, maar ook versterkt is voor de toekomst. We zijn blij met de gelegenheid om ons vakmanschap in te zetten voor het restaureren van deze mooie katheder.

Katheder restaureren
Katheder restaureren