Kindertekening inlijsten bij de lijstenmaker van Amsterdam

Een Kindertekening inlijsten doet u bij de lijstenmaker op de Maasstraat 144 te Amsterdam.
Deze klant heeft een zus met tekentalent! Zij maakte al deze vrolijke tekeningen voor haar nichtje en wij hebben ze leuk kunnen inlijsten.
Al die kunstwerkjes van uw kinderen: ze zijn natuurlijk prachtig, maar hoe kunnen we ze een mooi plekje geven? Laat u hier inspireren! We hebben hier een heel leuk voorbeeld hoe vrolijk we een kindertekening kunnen inlijsten. We hebben verschillende kleurrijke lijsten waarmee een kinderkamer leuk op te vrolijken is. We kunnen dus ook elke lijst een vrolijke eigen kleur geven. Maar dat wel elke tekening in het zelfde type lijst gaat. Hetzelfde type lijst in verschillende kleuren geeft een vrolijk effect! We hebben ook alles in huis om een gekreukelde kindertekening weer kaasrecht te maken. De tekening word op zelfklevend karton verlijmd en gaat daarna onder hogedruk in onze eigen professionele vacuumpers. De tekening kan dan mooi en strak ingelijst worden. Voor dat we de kindertekening inlijsten kunnen we hem ook nog inscannen en verkleinen als het een hele grote is. In ons printlab is speciaal papier waarmee repro-print niet van echt te onderscheiden is.

Kindertekening Inlijsten

Er is niets mooiers dan de tekeningen van uw eigen kind. Maar na een paar weken school is het een hele stapel. Weggooien is geen optie ze moeten goed bewaard worden. Dat is niet alleen leuk voor later, maar ook heel leuk voor nu in het interieur! Alle kinderen vinden het leuk als hun werk gewaardeerd wordt. U kunt thuis gemakkelijk een persoonlijke “Hall of Fame” maken met behulp van prikborden. Maak er een mooie lijst omheen en zet er eventueel een voorletter bij. Lekker overzichtelijk én iets op trots op te zijn.