Lijstenwinkel Amsterdam, De Lijstenwinkel van Amsterdam!

Lijstenwinkel Amsterdam voor al uw inlijstwerk. De Lijstenwinkel van Amsterdam heeft een grote collectie aan lijsten. We hebben lijsten op voorraad. Maar we kunnen ook lijsten met de hand op maat voor u maken. We hebben voor elk budget een lijst. We kunnen ook budget lijsten op maat leveren. Maar voor een kostbaar kunstwerk wat al jaren in de familie is hebben wij ook hoge kwaliteit handgemaakte lijsten.
Lijstenwinkel Amsterdam 

Lijstenwinkel Amsterdam

Lijstenwinkel Amsterdam voor het inlijsten van kunstwerk tot poster. De lijstenwinkel van Amsterdam is sinds 1946 gevestigd in de Maasstraat te Amsterdam. We bieden een ruime collectie lijsten in standaardmaten en maar ook op maat gemaakt. Als Lijstenmakerij leveren wij natuurlijk ook graag maatwerk, met keuzemogelijkheid uit een brede collectie. We bieden meer dan 200 verschillende lijsten, van modern, barok tot klassiek, we hebben het allemaal. We zijn de lijstenwinkel van Amsterdam. U kan altijd zonder afspraak binnen komen voor advies.
Lijstenwinkel Amsterdam
Wij zijn de lijstenwinkel van Amsterdam. Maar zijn er ook voor u voor printen, passe-partouts, opspannen van doeken en veel meer.