Open Ateliers Zuid! Was een succes!


Op zaterdag 20 en zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur zijn onze deuren geopend voor Open Ateliers Zuid! In Amsterdam Zuid zijn ateliers en broedplaatsen van kunstenaars opengesteld voor het wijde publiek. Ook Sanders & Rozemeijer doet mee aan de zevende editie van Open Ateliers Zuid. Wij stellen onze expositie ruimte open voor kunstfotograaf Wink Einthoven. Hij maakt mooie en exclusieve werken waar je naar kan blijven kijken. Aan de hand van zijn kunst kunt u bij ons inspiratie op doen voor iets aan uw eigen muur. Maar u kunt ook langskomen om uw eigen werken in te laten lijsten door onze specialisten. U kunt ons herkennen in de Maasstraat door de roze vlaggen die we uit hebben gehangen.

Wink Einthoven

Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
Wink Einthoven (Vierde Gymnasium, variatie 17) heeft de fotoconstructie ontwikkeld, een collagevorm waarbij hij delen van eigen foto’s gebruikt waarmee hij cirkelvormige beelden opbouwt. Het zijn bouwsels van meetkundig berekende figuren, geïnspireerd door Wink’s achtergrond als architect. Door de herhaling ontstaat een abstractie, waar schoonheid uit voorkomt. Het zijn moderne mandala’s, die oproepen tot lange meditatieve blikken.
Een voorproefje kunt u al krijgen op de website van Wink: www.winkeinthoven.nl
Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
In onze winkel kunt ook inspiratie opdoen om uw eigen tekening, schilderij of ander kunstwerk te laten inlijsten, we laten u graag alle mogelijkheden zien.

Open Ateliers Zuid

Tijdens deze kunstmanifestatie openen 114 professionele kunstenaars en ambachtslieden, die wonen en / of werken in Amsterdam Zuid, hun ateliers en werkplaatsen voor het publiek. Tijdens de OPENateliersZUID kunnen zowel ateliers als ‘kunstknooppunten’ worden bezocht. Kunstknooppunten zijn locaties waar meerdere personen hun werk laten zien. Het getoonde werk is rechtstreeks te koop bij de deelnemers. Kunstenaars zelf zijn het aanspreekpunt en op elke te bezoeken plek ligt gratis informatie klaar, zoals de Kunstkrant OPENateliersZUID.
Meer informatie klick deze link: Open Ateliers Zuid

Dus kom kijken bij een kunst expositie die u pakt. Het belooft een intrigerende route te worden.