Rallyracepakken Inlijsten

Juist voor specialistische inlijst klussen kunt u bij ons terecht. De lijstenmakers bij Gelijk Inlijsten houden van een uitdaging. Als u wat bijzonders in te lijsten heeft dan kunt u het beste even langs komen er mee. Alleen als we het in te lijsten werk kunnen zien kunnen we een passende offerte opmaken. We hebben voor elk budget een lijst.

Dit is een heel erg leuk voorbeeld van wat wij allemaal kunnen. In dit geval gaan we voor een klant 6 rallyracepakken inlijsten. We beginnen met het schoonmaken van de lijst zelf. Het ergste wat je kan overkomen als je wat inlijst is dat je er achter komt dat er een vingerafdruk ergens zichtbaar is als alles al ingelijst is. Dan moet de lijst weer helemaal open gemaakt worden. Het kledingstuk komt in een bak lijst te liggen. Die maken we eerst goed schoon.

 

 

specialistische inlijst klussen

Het race pak hebben we al bevestigd op een achtergrond met speldjes en dubbelzijdig tape. Onder de racepakken komt een klein naam kaartje. Waar op staat van wie het racepak was. We zorgen er voor dat dit precies recht in de lijst komt.

naam plaatje in lijst

naamplaatje voor lijst maken

De naam kaartjes worden met mooie zwarte schroefjes vast gemaakt.

Glas snijden voor een lijst

 

Glas op maat snijden

Glas in een lijst maken

museum glas voor een lijst

kledingstuk inlijsten - rallyracepak inlijsten

naam plaatje in een lijst maken