Schilderijlijsten

Schilderijlijsten van lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Heeft u een kunstwerk gekregen of gekocht waar u helemaal wild van bent maar de lijst past niet. Wij hebben een groot assortiment aan schilderijlijsten om uit te kiezen. We hebben al een groot aantal originele werken van kunstenaars op nieuw ingelijst van Piet Mondriaan tot Herman Brood. We behandelen originele werken natuurlijk altijd met het nodige respect. Het kan alleen dat een lijst verouderd maar sommige kunst is tijdloos. Wij hebben een groot assortiment aan schilderijlijsten om uit te kiezen.

Schilderijlijsten uitkiezen

Om een schilderijlijst uit te kiezen moeten we beginnen met het opmeten van de maten van het in te lijsten werk. Wat zijn de Lengte, breedte en dikte maken van het werk. We schrijven deze maten zorgvuldig op, deze zijn belangrijk gedurende de rest van het maakproces. Als we de maten weten dan kunnen we een lijst gaan uitzoeken. We hebben een groot assortiment.
We hebben lijsten in bijna elk denkbare kleur.
We adviseren u graag over welke lijst kan bij welk kunstwerk kan. Het kunstwerk moet mooi in de lijst vallen. Als het raam waar op een schilderijdoek op is gespannen dieper is dan de lijst kan het werk aan de achterkant uit de schilderijlijst steken. Dat is zeker niet de bedoeling. Maar we helpen u altijd in dit proces. We zouden zelfs het werk opnieuw kunnen opspannen zo dat het in een lijst past. Alles is mogelijk bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten! U vind ons op de Maasstraat 144.