Voetbalshirt laten inlijsten gedragen door Messi

Wij zijn expert Messi shirts inlijsten. Dit is wel een heel erg cool Messi shirt. Het is echt gedragen door Messi in de wedstrijd. Wij verkopen zelf geen gesigneerde shirts. Alle shirts die wij inlijsten zijn van onze klanten die ze zelf, die langs brengen in onze winkel. Samen met de klant gaan we opzoek naar de beste manier om hun Messi shirt in te lijsten.

Voetbalshirt-laten-inlijsten-gedragen-door-Messi

Elk shirt wat wij inlijsten word een spankarton voor gemaakt. Om dit karton word het voetbalshirt gespannen. Op deze manier komt de vorm van het voetbalshirt het mooiste uit en gaan lelijke kreukels weg. Er is geen standaard spankarton sjabloon voor voetbalshirts. Dus elk shirt wat wij inlijsten is uniek. Het is echt een ambacht shirts inlijsten. Het is alleen maatwerk wat wij leveren en we zijn er ook echt goed in. Daar zijn onze klanten ook van op de hoogte en daarom lijsten wij zoveel voetbalshirts in.

Voetbalshirt-laten-inlijsten-gedragen-door-Messi-02

Dus heeft u ook een voetbalshirt gedragen en gesigneerd door Messi? Kom met uw waardevolle shirt langs onze winkel in Amsterdam. Waar u uw shirt in vertrouwde handen achter kunt laten. Meer voorbeelden van Messi voetbalshirts die wij in ge lijst hebben vind u hier en hier.