Ets inlijsten – Lijst opmaat voor ets

Een ets inlijsten doet u bij lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten. Dit is een voorbeeld van een ets die door ons is ingelijst. Het betreft een ets van (etser en fotograaf) Marius Johannes Janssen. Marius is geboren in Den Haag 1885 en overleed in Rotterdam 1957. Zijn etsen hebben voornamelijk stadsgezichten als onderwerp. Veel van zijn etsen betreffen kerken, kerktorens en markante en bijzondere gebouwen. Zonder lijst is een ets niet af! Wij hebben alle kennis in huis om uw geliefde historische kunst in te lijsten. Als uw ets niet op de juiste manier word behandeld dan kan hij gaan verkleuren. Ga daarom altijd naar lijstenmakerij in Amsterdam, Gelijk Inlijsten op de Maasstraat 144, hoek Rooseveltlaan / Maasstraat.
Lijstenmaker-Marius-Janssen-low

Ets inlijsten

Een ets is een vorm van grafiek. De grafische techniek heeft zich echter tot grafische kunst ontwikkeld. Grafiek is een autonome kunstvorm geworden, een zelfstandig expressiemiddel met een eigen karakter en eigen vakmatige eisen. De etstechniek is een diepdruktechniek.
Een ets inlijsten moet vakkundig gebeuren voor al als het om kunst gaat van waarde. Wij lijsten ook in voor veilinghuizen en musea. We werken altijd met hoog kwaliteit zuurvrij papier om werken op te plakken. Ook hebben we u.v. werend “image clear” glas voor in uw lijst. Zo komt elk detail optimaal naar voren en word uw ets optimaal beschermt tegen zonlicht.

Hopelijk zien we u in onze lijstenmakerij op de Maasstraat 144.