Inlijsterij Amsterdam

Waar staat de inlijsterij van Amsterdam eigenlijk voor? Het oog wil ook wat en daarom zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Inlijsterij van Sanders & Rozemeijer heeft ervaring, ambacht en de nieuwste trends. Al het lijstwerk vindt in eigen atelier plaats. Hier worden de lijsten gemaakt en uw werk ingelijst, exact op maat en uitvoering, als met u is afgesproken.

Bij inlijsterij Sanders & Rozemeijer is advies bij de verkoop erg belangrijk. We adviseren u en laten alle mogelijkheden zien. Dan maakt u de keuze. Beslist belangrijk vinden wij dat uw keuze de juiste is. Als uw werkstuk eenmaal bij u aan de wand hangt dan moet het een harmonieus geheel zijn, passend bij zijn omgeving, en, nog veel belangrijker, passend bij uw smaak, stijl en beleving. Wij hebben passie voor ons vak en raffelen nooit wat af. U kunt rekenen op ons geduld, advies en juiste begeleiding, bij het maken van uw keuze. Pas nadat u en wij overtuigd zijn van de perfecte compositie dan maken we een unieke lijst op maat voor u, persoonlijk en exclusief.

Onze inlijsterij is de meest ervaren in het lijstenmakersvak van Amsterdam. Met zijn “meer dan 80 jaar” ervaring weet hij telkens weer een uniek en persoonlijk werkstuk af te leveren.
Inlijsterij

Inlijsterij:

– De beste prijs en kwaliteit verhouding.
– U wordt altijd door een van de inlijsters zelf geholpen, waardoor bij de keuze van uw lijst alle aspecten en mogelijkheden tot in ieder detail worden besproken.
– Spoedopdrachten zijn altijd te realiseren.
– Wij staan voor kwaliteit van de lijsten die we afleveren.

Inlijsterij