Lijstenmaker Amsterdam Zuid

Gelijk inlijsten is Lijstenmaker in Amsterdam Zuid. Sanders & Rozemeijer Lijstenmaker in Amsterdam Zuid is opgericht in 1946. Ons bedrijf heeft door de jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Met passie voor ons vak, hoge kwaliteit en aandacht voor detail onderscheiden we ons van de andere Lijstenwinkels. Lijstenmaker Gelijk Inlijsten van Amsterdam Zuid is een gegeven in de buurt met klanten die al sinds jaren graag langs komen.
Lijstenmaker Amsterdam Zuid
In 2014 is Lijstenmaker Gelijk Inlijsten in Amsterdam Zuid, na meer dan 60 jaar, verhuisd binnen de Maasstraat. Lijstenmaker Amsterdam Zuid zoals inlijsten, opspannen, afdrukken, fotografen, pasfoto’s en nog veel meer, waren wij toe aan vernieuwing. We zijn te vinden in onze frisse nieuwe lijstenwinkel op nummer 144.
Lijstenmaker Amsterdam Zuid

Lijstenmaker Amsterdam Zuid

Voor printen, inlijsten, passe-partouts en veel meer. Wij zijn Lijstenmaker in Amsterdam Zuid! Onze Lijstenmakerij is sinds 1946 gevestigd in de Maasstraat. We bieden een ruime collectie lijsten in standaardmaten en maar ook op maat gemaakt. Als Lijstenmaker leveren wij natuurlijk ook graag maatwerk, met keuzemogelijkheid uit een brede collectie. We bieden meer dan 200 verschillende lijsten, van modern, barok tot klassiek, we hebben het allemaal. We zijn Lijstenmaker in Amsterdam Zuid.
Voor meer over ons printwerk volg deze link printservice-amsterdam.nl
U kunt uw inlijstwerk in onze vertrouwde handen achterlaten en het eindproduct ingelijst en wel ophalen. Canvassen, batiks, of andere stoffen spannen we graag voor u op. Bijzondere objecten als doopjurkjes, kinderschoentjes, voetbalshirts, medailles kunnen in een 3D inlijsting worden verzorgd, echt iets speciaals! Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor het inlijsten van posters en foto’s, met of zonder passe-partout. Wij denken graag met u mee om tot een passend compleet kunstwerk te komen.